ICA Försäkring kampanjkod

Direkt till ICA Försäkring

Missa inte några ICA Försäkring rabattkoder och erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev idag:

 

ICA Försäkring kampanjkod

Barnförsäkring 50% rabatt

Teckna barnförsäkring innan barnet fyller 1 år och få 50% rabatt i hela 12 månader! Högsta betyg i försäkringsjämförelse och enkelt att göra hälsodeklarationen direkt online!

Alla rabattkoder & info
  • 50% rabatt

Länge kvar

Barnförsäkring 50% rabatt

Kopiera rabattkoden nedanför och gå sen till affären för att handla.


Rabattkod:


Till ICA Försäkring

Varumärket ICA behöver ingen närmare introduktion och de erbjuder numera även alla de vanligaste försäkringarna du kan tänkas behöva. Från försäkring för din bil till försäkring för dig som student. Kolla bara den långa listan nedanför med alla typer och varianter av försäkringar och glöm inte att du får ICA bonus på hela din försäkringskostnad. En viktig punkt som gör det extra förmånligt att teckna en försäkring hos ICA!

Bilförsäkring

Välj den bilförsäkring som har de skydd som du behöver. Du väljer bland nivåerna och försäkringarna: helförsäkring, halvförsäkring och trafikförsäkring. För att få ditt pris fyller du bara i ditt personnummer, bilens registreringsnummer och svarar på tre enkla frågor (körsträcka, självrisk och förare under 24) och får då direkt svar på hur mycket de olika typerna av bilförsäkring kostar för just dig. Enklare och snabbare kan det inte bli!

Hemförsäkring

Oavsett om du har hyresrätt eller bostadsrätt, hus / villa, är student eller vill försäkra ett fritidshus så har ICA försäkringar som passar just din bostadssituation! Välj den som passar dig och ditt hem, svara på enkla frågor och få direkt reda på ditt pris. Du kan även välja att göra extra tillägg för att utöka ditt skydd inom olika områden, intressen och aktiviteter.

Övriga försäkringar

  • Andra fordon (Husbil, Husvagn, MC / Motorcykel, Moped, Släpvagn, Snöskoter)
  • Båtförsäkring
  • Personförsäkring (Olycksfallsförsäkring, Barnförsäkring, Gravidförsäkring, Reseförsäkring, Semesterförsäkring i för weekend, långresa och backpackers )
  • Djurförsäkring (Hundförsäkring, Kattförsäkring)

Bonus på din försäkring

Förutom bra priser, snabb registrering och bra försäkringar så får du även ICA-bonus på hela din försäkringskostnad. Bonus som tillsammans med dina vanliga köp förvandlas till pengar som du enkelt kan använda när du handlar i din ICA affär!

Kategorier

Hos ICA Försäkring hittar du bland annat produkter i följande kategorier:

  • Försäkringar
  • Superweek

Varumärken hos ICA Försäkring

Inga varumärken inlagda för ICA Försäkring än :(

Betyg

Inga betyg för ICA Försäkring inlagda än. :(

Tidigare hos ICA Försäkring

ICA Försäkring har tidigare haft 0 rabattkoder och erbjudanden inom kampanjkod.