ICA Försäkring kampanjkod

Direkt till ICA Försäkring

Missa inte någon ICA Försäkring rabattkod, rabatt eller erbjudanden.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev idag:

 

ICA Försäkring kampanjkod

Varumärket ICA behöver ingen närmare introduktion och de erbjuder numera även alla de vanligaste försäkringarna du kan tänkas behöva. Från försäkring för din bil till försäkring för dig som student. Kolla bara den långa listan nedanför med alla typer och varianter av försäkringar och glöm inte att du får ICA bonus på hela din försäkringskostnad. En viktig punkt som gör det extra förmånligt att teckna en försäkring hos ICA!

Bilförsäkring

Välj den bilförsäkring som har de skydd som du behöver. Du väljer bland nivåerna och försäkringarna: helförsäkring, halvförsäkring och trafikförsäkring. För att få ditt pris fyller du bara i ditt personnummer, bilens registreringsnummer och svarar på tre enkla frågor (körsträcka, självrisk och förare under 24) och får då direkt svar på hur mycket de olika typerna av bilförsäkring kostar för just dig. Enklare och snabbare kan det inte bli!

Hemförsäkring

Oavsett om du har hyresrätt eller bostadsrätt, hus / villa, är student eller vill försäkra ett fritidshus så har ICA försäkringar som passar just din bostadssituation! Välj den som passar dig och ditt hem, svara på enkla frågor och få direkt reda på ditt pris. Du kan även välja att göra extra tillägg för att utöka ditt skydd inom olika områden, intressen och aktiviteter.

Övriga försäkringar

  • Andra fordon (Husbil, Husvagn, MC / Motorcykel, Moped, Släpvagn, Snöskoter)
  • Båtförsäkring
  • Personförsäkring (Olycksfallsförsäkring, Barnförsäkring, Gravidförsäkring, Reseförsäkring, Semesterförsäkring i för weekend, långresa och backpackers )
  • Djurförsäkring (Hundförsäkring, Kattförsäkring)

Bonus på din försäkring

Förutom bra priser, snabb registrering och bra försäkringar så får du även ICA-bonus på hela din försäkringskostnad. Bonus som tillsammans med dina vanliga köp förvandlas till pengar som du enkelt kan använda när du handlar i din ICA affär!

Senast uppdaterad: 03 oktober 2019

Kategorier

Hos ICA Försäkring hittar du bland annat produkter i följande kategorier:

  • Försäkringar
  • Superweek

Varumärken hos ICA Försäkring

Inga varumärken inlagda för ICA Försäkring än :(

Betyg

Inga betyg för ICA Försäkring inlagda än. :(

Recension & omdöme

Ingen recension för ICA Försäkring än. :(

Inom kort

Betyg hämtas idag från Prisjakt. I framtiden kommer du kunna betygsätta, skriva en recension och läsa omdömen direkt här. Dessutom planerar vi att komplettera med fler källor. T.ex. Pricerunner, Reco, Trustpilot, Storebadge och Trygg E-handel.

Tidigare hos ICA Försäkring

Det finns 3 tidigare rabattkoder, kampanjer, eller erbjudanden hos ICA Försäkring inom kampanjkod.

JUNI

ICA försäkring 250kr bonus / rabatt

250 kr i extra ICA-bonus när du köper olycksfallförsäkring! Villkor: Gäller inte kunder som haft olycksfallsförsäkring senaste 6 månaderna. Bonus laddas på automatiskt i augusti, går ej att kombinera med kampanjkoder.

0 dagar kvar
30 juni 2020

FEBRUARI

ICA Försäkring 250 kr i extra bonus

250 kr i extra ICA-bonus vid tecknande av en olycksfallsförsäkring Villkor: Gäller ej kunder som haft olycksfallsförsäkring senaste 6 månaderna. Bonus laddas på automatiskt, går ej att kombineras med andra kampanjkoder.

0 dagar kvar
28 februari 2020

DECEMBER

ICA Försäkring 25 000 poäng / 250 kr bonus

25 000 poäng (250 kr) i extra ICA-bonus vid köp av olycksfallsförsäkring! Villkor: Gäller inte kunder som haft olycksfallsförsäkring senaste 6 månaderna Bonus laddas på automatiskt, inga kampanjkoder e.d. och utbetalning sker på bonusbeskedet i augusti Gäller alla kanaler

0 dagar kvar
15 december 2019